endarrere
 
 

clica per obrir l'enllaç
Esdeveniment esportiu del
"centre BTT solsonès - vall de lord".
10ª edició. 24 i 25 de maig de 2008.
Vall de Lord.

Pels que coneixen la vall per primera vegada o pels que volen omplir estones d'oci durant les vacances, el centre proposa sortides per redescobrir racons sorprenents de l'entorn mitjançant una bicicleta tot terreny. Es tracta de veure les coses des d'un altre punt de vista, percebent moltes més sensacions i gaudint d'una activitat que activa la salut del cos.

pdf

El centre btt pretén aprofitar l'atractiu paisatgístic de la zona complentant l'oferta de les rutes amb altres activitats d'oci en l'entorn natural, allotjament i serveis.

La durada acostuma a ser de cap de setmana. El centre ofereix la informació i els usuaris abonen l'import als agents turístics contractats.

S'ofereixen dos combinats: (preus pendents d'actualitzar).

pdf hivern

pdf estiu: des de 48 €.

El centre organitza estades esportives per a clubs o entitats esportives que vulguin descobrir l'entorn paisatgístic de la vall amb btt, a la vegada que es millora el rendiment gràcies al relleu i característiques del territori.

La durada oscil·la entre els tres i cinc dies. El centre ofereix la informació i els usuaris abonen l'import als agents turístics contractats.

Aquest producte inclou: recepció dels esportistes, briefing del centre i de les rutes programades, documentació i personal especialitzat que coordina l'activitat.

Viatges de familiarització adreçats a premsa epecialitzada i organitzats juntament amb Turisme Catalunya, que tenen com a propòsit donar a conèixer el potencial turístic del Solsonès a nivell internacional.

6-9 d'abril 2006
Pa Sykkel: revista noruega especialitzada en ciclisme.

El club BTT Vall de Lord organitza setmanalment sortides pels entorns de la Vall de Lord. Tenen caràcter obert i a la vegada són totalment espontànies, de manera que qualsevol aficionat pot afegir-se a la sortida.

En cas de desitjar un servei més personalitzat i adequat a les necessitats dels usuaris, com per exemple sortides guiades per determinades zones d'interés turístic, posar-se en contacte amb el club.

El camí dels bons homes és una ruta temàtica que travessa els Pirineus seguint l'itinerari que van seguir els càtars, al veure's perseguits per la Inquisició als segles XIII i XIV. Es pot recórrer a peu, a cavall i la majoria de trams en btt.

Pel Solsonès passa la variant que surt del Santuari del Miracle i arriba a Gósol, enllaçant amb el tram que prové del Santuari de Queralt (Berga) i es dirigeix al castell de Montsegur (Arièja, França)

La senyalització del camí coincideix amb la del GR-7. No obstant això, cal confirmar l'itinerari ja que hi ha trams que no són ciclables (des de la Coma fins a Coll de Port).

 

 
© 2007, Club BTT Vall de Lord